Cabriolet terrasoverkappingen

Cabriolet terrasoverkappingen 

Cabriolet terrasoverkappingen zijn ideaal voor de consument die iets meer verwacht. De verschillende modellen bieden veel mogelijkheden voor het overdekken van grote oppervlantes.

Perzo textiele overkapping 

De Perzo pergola zonwering is leverbaar met of zonder rits systeem. De Perzo pergola zonwering wordt aan een zijde aan de muur wordt bevestigd, het doek wordt aan de zijkanten ondersteund door geleiders en de geleiders worden aan uiteinde ondersteund door staanders.

De Perzo pergola of serre zonwering kunt u zelf, zonder meerprijs naar wens samenstellen door zelf de kleur van het aluminium frame en doek te bepalen! Voor het frame kunt u kiezen uit alle Ral-kleuren en 7 structuur lakken en voor het doekt kunt u kiezen uit een ruime collectie doeken. 

 Vouwdak Gibus 

Met een vouwdak van Gibus zonwering schaft u de meest professionele cabriolet terrasoverkapping aan van de beste kwaliteit. Ideaal voor in de horeca of voor de consument die iets meer wilt.

Geleverd in verschillende uitvoeringen, vlak of hellend, met of zonder hemelwater afvoer en met een onderconstructie van hout of aluminium.

Aanhuis zonwering verkoopt ook systemen die tegen een bestaande woning geplaatst kunnen worden, waarbij we ook de zij- en voorkant kunnen dicht maken.