Binnenzonwering

Binnenzonwering is een product dat onderdeel uitmaakt van uw interieur. Met binnenzonwering regelt u de lichtinval in uw huis en geeft u uw interieur een eigen specifieke sfeer en stijl. Daarom komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs met de stalen, zodat u op uw gemak en in uw eigen omgeving een goede keuze kunt maken over wat voor type binnenzonwering u wilt en in welke kleur.

Elektrisch aangedreven binnenzonwering

Met elektrische binnenzonwering en raamdocoratie voorzien van Somfy aandrijving, bedient u via een draadloze wandschakelaar, afstandsbediening of geheel automatisch. Dit verhoogt uw wooncomfort binnen aanmerkelijk. Ervaar het gemak en de luxe om, zonder uw stoel uit te hoeven, elke zonwering afzonderlijk of in een groep omhoog of omlaag te sturen met slechts 1 druk op de knop.

Kom langs in showroom 

U bent van harte welkom in onze 400 m2 grote showroom op Ir. H. de Grootweg 8 in Spijkenisse Nissewaard waar alle raamdecoratie overzichtelijk voor u staat opgesteld.

Er zijn verschillende type binnenzonwering : jaloezieën, plissé gordijnen, verticale lamellen, horren, Perfect fit en prestige rolgordijnen.